Hej!

Mitt namn är Adriana Konya och jag driver Holistika i Ljungby (Småland).

 

Min resa inom alternativmedicinbranchen började 2002 då jag kände att meningen med livet här på jorden inte enbart kan bestå utav att tvinga sig till jobbet, droga sig med starka mediciner för att kämpa emot migränattackerna som blev allt tätare och längta efter semestern för att kunna åka till hemlandet och träffa mina föräldrar. Tanken på att min mor hade en obotlig sjukdom gjorde inte saken bättre. Ständig oro och ovisshet skapade obalans i relationer med partner och arbetskollegor. Jag var så nära en så kallad utbrändhet som man kan vara. 

 

Räddningen var en friskvårdsutbildning som väckte min nyfikenhet över alla alternativmetoder som finns i världen. Nästa steg var att gå en zonterapiutbildning där jag lärde mig att kroppen har en otrolig självläkande förmåga, vi behöver bara ta hand om den på rätt sätt! Med hjälp av mina nyfunna kunskaper hjälpte jag min mor att bota sin vätskande psoriasis och sitt cortisonberoende (hon kunde inte resa sig ur sängen på morgonen utan att ta sina 20 cortisontabletter och ibland fick hon åka in akut för att ta cortison intravenöst) och jag blev sakta men säkert av med mina migränattacker - En otrolig befriande känsla! 
 
Det blev fler kurser under de kommande åren och allt jag lärde mig fick jag testa på min mor, den bästa läraren på resan, och en mycket lydig försökskanin som stod ut med alla möjliga utrensningssymptom (ibland så häftiga att till och med jag började tveka för en stund). Hon är min kämpe och jag är så stolt över hennes styrka och vilja för förändring.

 

Hälsa är något vi oftast inte uppskattar så länge vi mår bra. Vi tror att vi är friska, tills vi blir sjuka. Men man blir inte jättesjuk helt plötsligt - det är något som växer fram. Något som börjar som ett litet frö och som gror utan att vi till en början märker något. Som blir större och större och efter ett tag börjar ge symtom. Oftast diffusa symtom som är lätta att bortförklara. Vi anser oss fortfarande vara friska. Men så en dag orkar kroppen inte längre. Kanske går vi in i väggen, får en hjärnblödning eller får så starka symptom att doktorn ger oss en diagnos för någon kronisk sjukdom. Det är kroppens sätt att tala om för oss att något är fel.
 
Första steget till bättre hälsa är viljan att bli frisk. Men för att bli frisk krävs förändring. Det är viktigt att se över alla aspekter i livet. Vad är det som påverkar din hälsa negativt? Vad kan du förändra för att må bättre? En stor del av hur vi mår beror på våra tankar, och det är dem vi i första hand måste förändra. Tankens kraft spelar stor roll! Du blir inte bara vad du äter, utan vad du tänker också!
 
Men det är inte alltid så lätt om man har mycket i bagaget: trauman, undanträngda känslor så som skuld, besvikelse, ilska, sorg… Med hjälp av verktygen från Access Consciousness lyckades både jag och många av mina kunder bli av med dessa blockeringar och leva ett friare liv utan så många fördomar och starka åsikter om allt och alla. Medvetandehöjningen gjorde att jag strävade efter ännu mer glädje och härlighet. Så jag bestämde mig för att testa Auratransformation, en metod som jag hade haft ögonen på i flera år men inte trott att jag behövde. Visst behövde jag en energimässig uppgradering! Nu förstår jag verkligen hur vi påverkas av energierna runt omkring oss och från andra planeter. Hur man kan uppnå optimal balans i livet genom att jobba med sina resurser, höja sin frekvens och resonera med det man vill ha i livet. Det känns som med en ny dator: allting fungerar mycket snabbare, lättare och smidigare.
 
Det häftigaste som hände mig efter min auratransformation var att jag inte kunde låta bli att fortsätta måla tavlor efter en workshop i Vedic Art. Några tavlor blev sålda direkt så det var ingen tvekan på att det jag gjorde var rätt. Vill du se mina tavlor får du gärna ta en titt på dem här.

 

Känslan av när kreativiteten inte låter dig vara ifred är obeskrivlig. Att gå Auraförmedlarkursen kändes därför som ett naturligt steg i utvecklingen och här är jag nu och erbjuder även den här fantastiska metoden som kanske kan göra skillnad för dig också! 
 
Det är sällan jag får migränattacker nu för tiden, min mage har aldrig mått bättre, hemorrojder, klåda och blödningar vid toalettbesöken är borta, klimakteriet ger inga bekymmer, sover bra på nätterna, har mycket finare hy, lederna knakar inte längre. Dessutom har jag mycket energi och livsglädje som jag saknade förut.

 

Jag driver min mottagning på Hångersvägen 23 i Ljungby, där jag erbjuder bl.a. Fot- och Ansiktszonterapi, Bioenergiterapi, Öronakupunktur, Holistisk ansiktsbehandling, Access Bars och andra kroppsprocesser från Access Consciousness, Instant Transformation och Auratransformation.

 

Kontakta mig gärna om du har funderingar och frågor. Du kan få en gratis konsultation för att komma fram till vad din kropp behöver. Var rädd om den för det är den som hjälper dig att uppleva livet här på jorden.

 

 

 

Mina utbildningar:

 • Holistisk ansiktsbehandling steg 1,2 och 3, Axelsons Gymnastiska Institut Stockholm, lärare Lena Söderberg, 2003;
 • Zonterapi (tredimensionell), Axelsons Gymnastiska Institut Stockholm, lärare Team Hellberg, 2003-2004;
 • Ansiktszonterapi, Instituto de Reflexologia Barcelona, Bålstad, lärare Lone Sorensen Lopez, 2005;
 • Basmedicinsk utbildning 40 p, Axelsons Gymnastiska Institut Stockholm, 2005-2006;
 • Bioenergiterapi, Axelsons Gymnastiska Institut Stockholm, lärare Boris Aranovich, 2006-2007;
 • Auktorisation som zonterapeut inom Svenska Fotzonterapi- och Reflexologiförbundet, april 2009;
 • Access Bars Facilitator, maj 2010;
 • Foundation/Level 1 inom Access Consciousness, november 2011 och februari 2013;
 • Rundt om: Stress (Touch point) med Dorthe Krogsgaard och Peter Lund Frandsen, mars 2014;
 • Access Level 2 & 3 med Dr. Dain Heer, juli 2014;
 • Auraförmedlarkurs med Therese Lindberg, juni 2015.
 • Certifierad Instant Transformation Practitioner med Mikael Säflund, september 2017
 • Hellbergs ligament teori, lärare Team Hellberg, april 2018
 • Bindvävsmassage steg 1(30 timmar), lärare Christina Ingemarsdotter, januari 2020

 

Är medlem i Svenska Fotzonterapi Reflexologi förbundet.

Du når mig på telefon 070 55 87 109 eller e-mail: adi@holistika.se  

 

Jag har endast öppet när jag har kunder, så ring för tidsbokning och frågor eller skicka ett e-mail från kontaktsidan.

 

Kom ihåg att avboka tiden om du inte kan komma SENAST DAGEN INNAN!

Avbokar du samma dag betalar du halva priset på behandlingen.

Ej avbokad tid debiteras med fullpris!

 

 

Varmt välkommen!

 

Informationen du läser på den här hemsidan är ingen medicinsk rådgivning och bör inte betraktas som medicinsk rådgivning. Ingenting på den här sidan är tänkt att användas för att diagnostisera eller bota sjukdomar, och är inte ansedd att ersätta en relation med en kvalificerad vårdpersonal. Rådfråga alltid en läkare eller annan behörig sjukvårdspersonal om eventuella psykiska eller fysiska besvär.